Geen Wachtlijst

Wanneer je hebt besloten dat je naar de psycholoog gaat wil je zo snel mogelijk geholpen worden. Wij begrijpen dat en daarom werken wij zonder wachtlijst. Bij ons kun je direct een afspraak maken. De eerste ontmoeting volgt altijd binnen een week, vaak zelfs nog sneller.

Hoe maak ik een afspraak

Een afspraak maken met De Psycholoog Arnhem is eenvoudig. Je kunt het invulveld hiernaast invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Daarnaast kun je ons ook telefonisch bereiken op:

06 – 42305656

Je kunt het invulveld en telefoonnummer gebruiken om een vraag te stellen, informatie op te vragen of natuurlijk om direct een afspraak te maken.

Meer informatie?

Vul het formulier in en verzend (reactie altijd binnen 24 uur)

Werken zonder wachtlijst: de voordelen.

Zonder wachtlijst werken heeft grote voordelen. Doordat wij jou snel kunnen helpen loop jij minder lang met klachten rond. Daarnaast kent het werken zonder wachtlijst nog een groot voordeel

Je gesteldheid gaat niet verder achteruit
Wanneer er een lange tijd tussen de afspraak en behandeling zit dan is er een gerede kasn dat je gesteldheid achteruit gaat in deze periode. Concreet houdt dit in dat een behandeling in een vroeger stadium plaats vindt en daardoor minder intensief en langdurig kan zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

s