Mindfulness Arnhem

Mindfulness

Misschien herken je het wel. De dagen zijn te kort voor wat je nog allemaal moet doen: werken, het huishouden, tijd doorbrengen met je partner, vriendschappen onderhouden, de zorg voor je kinderen. Het gaat maar door, er lijkt geen eind aan te komen. Daarnaast wil je het ook nog allemaal zo goed mogelijk doen. Je wilt een goede collega zijn, een fijne partner en een geweldige ouder. Maar wanneer is de laatste keer geweest dat je goed bent geweest voor jezelf? Dat je even stil bent gaan staan en je af hebt gevraagd waar jij eigenlijk behoefte aan hebt?

Tijd voor jezelf met Mindfulness

Mindfulness leert je weer contact maken met jezelf. Wanneer je op de automatische piloot dreigt te stappen leert Mindfulness je even stil te gaan staan, naar binnen te kijken en bewuster bezig te zijn met de dingen die je doet en de wereld om je heen. Mindfulness kan je helpen bij o.a. de volgende klachten:

  • Je piekert veel
  • Je kunt dingen moeilijk loslaten
  • Je wordt soms overspoeld door emoties
  • Je voelt je onrustig en druk
  • Je hebt moeite emoties toe te laten
  • Je moet teveel van jezelf
  • Je laat je vaak belemmeren door een oordeel over jezelf of anderen

Dé Psycholoog Arnhem laat je bewuster leven

Wij helpen je een open houding aan te nemen waarin je bewuster leert omgaan met jezelf, je gevoelens en je gedachten. Jij mag zijn wie je bent. En wie ben jij eigenlijk? Door middel van oefeningen en uitleg zul je leren de dingen om je heen meer te zien en te accepteren en los te laten. Daarnaast leer je meer in het hier en nu te leven in plaats van in de toekomst of het verleden. Zo zult minder belemmerd zijn door piekergedachten en meer genieten!

Heb je vragen over Mindfulness of interesse? Neem dan gerust contact op.

Afspraak maken

06 -42305656

Stuur een mail