Naar de psycholoog?

De stap naar de psycholoog is voor veel mensen -letterlijk- een grote stap. Best vreemd eigenlijk want de tijd dat je ‘gek’ was als je naar psycholoog ging ligt alweer een tijdje achter ons. Gelukkig. Vaak speelt de omgeving ook een rol: “wat moeten anderen wel niet denken”. Dit terwijl iedereen in het leven (onbewust) veel met psychologen en psychologie wordt geconfronteerd. Denk maar eens aan een assessment dat deel uitmaakt van een sollicitatie of reclame van (nieuwe) producten die – waar dan ook – op de markt worden gebracht. Overal waar menselijk gedrag een rol speelt werken psychologen.

Hoe maak ik een afspraak

Een afspraak maken met De Psycholoog Arnhem is eenvoudig. Je kunt het invulveld hiernaast invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Daarnaast kun je ons ook telefonisch bereiken op:

06 – 42305656

Je kunt het invulveld en telefoonnummer gebruiken om een vraag te stellen, informatie op te vragen of natuurlijk om direct een afspraak te maken.

Meer informatie?

Vul het formulier in en verzend (reactie altijd binnen 24 uur)

Wanneer kan ik bij de psycholoog terecht

Je kunt bij De Psycholoog Arnhem natuurlijk terecht voor de klachten terecht die op de website worden genoemd. Het is niet mogelijk om alle situaties waarvoor je bij ons terecht kunt uit te schrijven. Je kunt stellen dat je voor eigenlijk alle klachten in het – geestelijke gezondheidszorg gebied – bij ons terecht kunt. Hoe groot, of misschien wel klein, je probleem ook lijkt. Twijfel je nog steeds of je bij ons terecht kunt? Je kunt altijd (gratis) contact met ons opnemen of wij je kunnen helpen.

Bij de psycholoog

Eenmaal bij de psycholoog is de behandeling grotendeels te vergelijken met de behandeling van een arts. Het verschil is dat een psycholoog uitsluitend kijkt naar je psychische gesteldheid.

 • bespreken van je probleem, klacht of vraag
  Samen met de psycholoog stem je duidelijk af waarom je bij de psycholoog zit. Waarmee wil jij geholpen worden.
 • Diagnose
  Soms zijn er voor het stellen van een diagnose aanvullende test nodig.
 • Behandeling
  Binnen de behandeling wordt voortdurend gekeken of de behandeling resultaat heeft.
 • Beoordeling
  Bij het (voorlopige) einde van de behandeling wordt besproken of het resultaat behaald is of dat de behandeling vervolgd moet worden.
 •  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  s