Contact opnemen

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Yvon

k ben 58 jaar, getrouwd en heb een dochter en twee kleinzoons. Ik schilder, sport (skiën, wandelen, fietsen, tennis) en werk in de natuur (moestuin) en ben vrijwillig boswachter voor Natuurmonumenten. Ik reis graag en bezoek dan afwisselend steden en natuurgebieden.

In mijn vrije tijd houd ik van zingen en wandelen. Soms neem ik door te mediteren, een momentje voor mijzelf. Verder ben ik een optimistisch, humoristisch en vrolijk persoon. Ik laat cliënten dan ook graag met een glimlach de deur uit gaan.

Mijn werkwijze

Het kind of de jongere staat centraal in de behandeling. Hierbij zoeken we naar de eigen kracht en succesmomenten in gedrag en handeling. Dit is de basis waarop verder gebouwd wordt. Samen met het kind / de jongere werken we aan een eigen stijl van handelen / denken, zodat hiermee in toekomstig situatie een nieuw handelingsperspectief ontstaat.

Afspraak maken

Wil je een afspraak met me maken? Wil je meer informatie over mijn werkwijze of heb je een vraag die ik voor je kan beantwoorden? Bel me dan op 06 – 42305656 of vul het contactformulier links in.